Vastaava työnjohtaja


Rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä on oltava rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä vastaava työnjohtaja eli vastaava mestari.

Vastaava työnjohtaja vastaa rakennustyön kokonaisuudesta ja laadusta siten, että rakennustyöt tehdään hankkeelle myönnetyn rakennusluvan, rakentamista koskevien säädösten ja määräysten sekä hyvän rakentamistavan mukaisesti. Vastaava työnjohtaja vastaa rakennustyön suorittamisesta myös viranomaisiin päin.

Asiansa osaavalta vastaavalta työnjohtajalta vaaditaan niin asiantuntemusta kuin myös käytännön kokemusta rakentamisen eri osa alueista ja viranomaisten vaatimuksista sekä käytännöistä.

Oli kyseessä pieni remontti, talopaketin hankinta tai useiden asuntojen uudisrakennusprojekti, meiltä saat osaavan vastaavan työnjohtajan projektiisi. Meillä on käytössämme laajat yhteistyöverkostot, joiden avulla saamme projektisi toteutettua aikaa ja rahaa säästäen. Autamme tarvitaessa kilpailuttamaan myös materiaalit ja urakat puolestasi.

Otathan meihin yhteyttä riittävän ajoissa, jotta saamme olla mukana projektissasi jo alusta alkaen. Vastaava työjohtaja kannattaa valita hyvissä ajoin, sillä jo esimerkiksi talopakettia valittaessa ammattitaitoinen vastaava mestari säästää sinulta helposti jopa tuhansia euroja!